0

Τηλεφωνικές παραγγελίες 211 4067042

Η IDEA HELLAS

Είναι ένα από τα κορυφαία e-Shop της Ελλάδας.

Και αυτό γιατί προσπαθούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Για να μπορέσουμε να ικανοποιούμε συνεχώς τις ανάγκες σας βρισκόμαστε σε συνεχή έρευνα για την ανάπτυξη νέων προϊόντων προκειμένου να επεκτείνουμε την γκάμα μας. 'Ετσι, με τη βοήθεια επώνυμων συνεργατών εξασφαλίσαμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Κάνουμε τα πάντα για να μένετε πάντα ικανοποιημένοι.

H Idea Hellas δραστηριοποιείται σε εισαγωγές-εξαγωγές γενικού εμπορίου, αυτόνομα ηλιακά συστήματα, είδη φωτισμού και λύσεις για επαγγελματίες.
Βασική προτεραιότητά μας καθίσταται ο έλεγχος της ποιότητας των προϊόντων που εισάγουμε στην Ελληνική αγορά.

Η Idea Hellas είναι μία εταιρία με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, γι' αυτό και στους προηγούμενους μήνες προχώρησε σε δωρεές σε σχολειά,σώματα ασφαλείας και ιδρύματα.

Επισκεφτείτε την έκθεση μας θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά.
Γνωρίστε μας από κοντά και σας υποσχόμαστε ότι εκτός από τις άψογες υπηρεσίες και τις προσιτές τιμές μας, θα γνωρίσετε και ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν και να σας προτείνουν την καλύτερη λύση για την εφαρμογή σας.

Στόχοι
Κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι να επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων μας και να διατηρήσουμε την ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

banner-freecourier

banner-shipeverywhere

banner-safetrans

banner-gentax

icon-warrantyΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣicon-shipmentAΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 24 / 48 ΩΡΕΣ!