Εταιρικό Προφίλ

 

H IDEA HELLAS είναι από ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) και φυσικό κατάστημα με ποιοτικά και πρωτότυπα προϊόντα για όλα τα γούστα των καταναλωτών.

Με δραστηριότητα στον τομέα των εισαγωγών αλλά και των εξαγωγών γενικού εμπορίου, Φωτοβολταϊκών συστημάτων, επαγγελματικού εξοπλισμού, που προσφέρει στους πελάτες της ευέλικτες και πρωτοποριακές λύσεις.

Η συνεχής έρευνα για την επέκταση της γκάμας των προϊόντων μας με πρωταρχικό σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, ιδιωτών και επαγγελματιών, κάνει την IDEA HELLAS να ξεχωρίζει για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει.

Στις βασικές μας προτεραιότητες βρίσκεται ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων μας πριν αυτά φτάσουν στον τελικό καταναλωτή. Πριν αυτά φτάσουν στην πόρτα σας. Η εμπειρία των συνεργατών μας και ο συνεχόμενος έλεγχος τιμών εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με προσιτές τιμές.

Με έντονο αίσθημα κοινωνικής προσφοράς η IDEA HELLAS προχώρησε σε δωρεές προϊόντων σε κλάδους που τα έχουν ανάγκη κυρίως σε σχολεία, σωματεία και ιδρύματα.

Με χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση είμαστε πρόθυμοι να σας δεχθούμε στην έκθεσή μας, να συζητήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας.

Στοιχεία Εταιρείας:

Τσαπαλάνη Πασχαλία – IDEAHELLAS.GR
ΑΦΜ: 045719743
ΔΟΥ Νέας Ιωνίας
Σηλυβρίας 22
ΓΕΜΗ:124783503000

 

Γρήγορη Παράδοση
Αποστέλουμε άμεσα
Δωρεάν Μεταφορικά
Σε παραγγελίες άνω των 100€
Ασφάλεια Πληρωμών
Πληρώστε με Αντικαταβολή, Πιστωτική Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση
Επαγγελματική Υποστήριξη
Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε κάθε απορία
Ποιότητα και Εξοικονόμηση
Οι καλύτερες τιμές της αγοράς
Top
Το επιλεγμένο προϊόν προστέθηκε με επιτυχία